Hallo daar! Ik ben Femke, het creatieve brein achter Unique lettering. Het zal je wellicht niet verbazen mijn missie alles te maken heeft met creativiteit, dat ik graag bezig ben en het leuk vind om anderen blij te maken met mijn creaties. Maar wie ben ik verder?

Wat doe ik in het dagelijks leven?

Met erg veel plezier werk ik als hulpverlener in de jeugdzorg. Dit doe ik bij stichting Timon, waar ik vanaf mei 2021 werkzaam ben. Ik begeleid jongeren jongvolwassenen in- en rondom Zwolle. Het doel is zelfstandigheid, de weg er naar toe is steeds weer anders. Ik vind uitdaging in het zoeken naar wat bij iemand past. Heerlijk om zo mensen te helpen.

Na een dag werken kom ik heerlijk thuis in Emmeloord, bij mijn man en golden retriever Faye.

Unique Lettering

Naast mijn baan in de jeugdzorg liet ik in 2020 mijn droom werkelijkheid worden. Ik wilde graag mijn talent delen en anderen hier blij mee maken. Dat deed ik al op kleine schaal, door wat opdrachtjes te maken voor vrienden en familie. Dit was een mooie gelegenheid om mij te ontwikkelen en te oefenen met verschillende materialen. Maar ik was toe aan de volgende stap om dichter bij mijn missie te komen. Ik heb al mijn moed en enthousiasme bij elkaar geraapt en mij ingeschreven bij de KvK. Vanaf die tijd maak ik binnen mijn eigen bedrijf unieke cadeaus door middel van handletteren. Gave producten die super leuk zijn om cadeau te geven, maar natuurlijk ook om zelf te houden.

Het afgelopen jaar is ook de interesse voor schilderen aangewakkerd bij mij. Ik werk graag met aquarel en gouache. Hierover heb ik al mega veel over geleerd, maar leer ook nog elke dag bij. Ik vind het ontzettend leuk om dit proces, maar ook alle tips en tricks met je te delen. Mocht je nu al nieuwsgierig zijn, check dan zeker mijn Instagram en Pinterest pagina even!

Mijn hobby delen

Eén van de voordelen van creatief bezig zijn is om te ontspannen en mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Heerlijk experimenteren met stijlen, kleuren en materialen. Ik ben nog dagelijks bezig mij te ontwikkelen op dit gebied, om zo een breed aanbod van gepersonaliseerde cadeaus te kunnen bieden, maar ook om de creatieveling te kunnen voorzien van inspiratie en tips. Zo probeer ik niet alleen met mijn werk, maar ook met mijn hobby de wereld een stukje mooier te maken. Dát is mijn missie!

Ben je nieuwsgierig naar meer van mij? Leuk als je mij volgt op instagram

[instagram-feed]