Uncategorized

Hoe kan je potloden bewaren?

Het is soms best even zoeken naar prettige manieren om je spullen op te bergen. Wat is er allemaal op de markt en wat werkt het fijnste? In deze blog benoem ik 4 manieren om je potloden te bewaren en waarom ik dat zou aanraden.

Mini kastjes met lades

Ik moet toch wel beginnen over de oplossing waar ik op het moment HELEMAAL WEG VAN BEN?! Deze tip voor het bewaren van je potloden zag ik laatst voorbij komen en heb ik direct voor je uitgetest in deze reel.

In het kort: dit zijn dus kleine kastjes met 5 lades. Ze zijn op dit moment te verkrijgen bij de action incl. potloden. Als je deze er uit haalt kan je hier je favoriete potloden in bewaren. De kastjes zijn stapelbaar, ideaal dus als je een flinke verzameling hebt. Je kan de kastjes met potloden bewaren op je bureau of in je kast, zodat je ze er weer makkelijk bij pakt.

Potloden bewaren

Rol etui

Er zijn super fijne oprolbare etuis op de markt. Deze zijn vooral ideaal wanneer jij je potloden graag mee wilt nemen. Dit is tevens een prettige manier om je potloden overzichtelijk te bewaren, zonder dat de punt beschadigd. Om deze redenen zou ik geen ‘normaal’ etui adviseren. Rol etuis zijn in verschillende maten en materialen te verkrijgen voor bijvoorbeeld voor 28 potloden of 38 potloden.

Blik

Vaak komen potlodensets al in een handig blik om ze in te bewaren. Deze luxe heb je niet wanneer je losse potloden hebt. Daarom zijn er lege blikken te koop om ze in te bewaren. Het grote voordeel is dat ze op deze manier weinig ruimte in beslag nemen en je ze daarom makkelijk kan opbergen. Wanneer er nog ietsje ruimte is in je blik is het goed om een kleine bescherming in aan te brengen voor je punten, mocht deze er nog niet in zitten. Het nadeel vind ik zelf dat ik niet goed weet in welk blik, welke potloden en kleuren zitten.

Pennenhouder

Of nouja, eigenlijk is het dan een potloodhouder. Dit is een fijne manier van het bewaren van je potloden wanneer je ze graag bij de hand hebt. Ook ziet het er fijn en gezellig uit, maar je moet er wel plek voor hebben op een bureau. Je kan gaan voor een simpel verticaal model van je favoriete budgetwinkel (punt naar boven), of een horizontaal model van een hobbyshop.

Het is fijn dat je bij potloden niet na hoeft te denken over hoe je deze moet bewaren. Liggend of staand, dat maakt eigenlijk niet uit. Maar na het lezen van dit blog heb je in ieder geval een beeld van hoe je potloden zou willen bewaren.

Dit vind jij vast ook leuk

[instagram-feed]