Uncategorized

Inkopen van borrelplanken

Letteren op hout doe ik voornamelijk op borrelplanken en serveerplanken. Door zorgvuldig te werk te gaan, heb jij een uniek en goed product in handen. Maar hoe doe ik dat en waarom?

Houten planken koop ik niet bij één groothandel of winkel. Vaak vind ik het aanbod niet divers of spannend genoeg. Het kost wat meer tijd om wat verschillende planken in te kopen, maar zo heb ik een breed aanbod gepersonaliseerde borrelplanken: voor ieder wat wils.

Wanneer ik mijn inkopen doe, let ik op verschillende factoren:

  • Prijs. Wanneer ik planken koop die al redelijk aan de prijs zijn, worden ze na het personaliseren nóg duurder. Naar mijn mening moet een mooie borrel- of serveerplank betaalbaar zijn en blijven ook bij gepersonaliseerde borrelplanken. Daarom koop ik planken in die niet al te duur zijn.
  • Kwaliteit. Hoe mooi is een plank? Heeft hij een mooie vorm, is hij dik genoeg, is het materiaal wel van een goede kwaliteit en straalt hij van zichzelf wat uit? Is het antwoord nee, laten liggen…
  • Vorm. De vorm van een plank kan een borrelplank maken of breken vind ik. Als de steel net te lang of te kort is, kan hij goedkoop lijken. Aan de andere kant kan de vorm juist klasse en kwaliteit uitstalen. Hier ben ik erg alert op! Daarnaast houdt ik ervan om wat verschillende vormen te hebben in mijn plankencollectie. Zo heb jij meer keuze.
  • Setjes. Ik ben dol op setjes! Passen twee planken echt perfect bij elkaar of zijn ze uit dezelfde lijn? Heerlijk om dit te combineren. Het geeft jou de mogelijkheid om slechts één gepersonaliseerde borrelplank te bestellen, of juist een set.

Dit vind jij vast ook leuk

[instagram-feed]