personaliseer je eigen kaart

4,25

Beschrijving

Personaliseer nu je eigen kaart! Gebruik je creativiteit of laat mij je erbij helpen, om zo te komen tot de perfecte kaart.

Het is een unieke toevoeging aan je cadeau: een persoonlijke kaart. Met hierop de naam of namen van de ontvanger(s), de favoriete quote, mooie tekst of wellicht iets heel anders… Door het personaliseren van je kaart heb jij die unieke kaart die niet in de winkel ligt en past bij jou en de ontvanger.

Een gepersonaliseerde kaart maak ik speciaal voor jou op maat en wordt ontworpen op basis van jouw wensen en ideeën. Vervolgens zet ik alles in samenspraak op papier. Op deze manier heeft u een gepersonaliseerde kaart in handen die past bij jou en de ontvanger.

Specificaties 

Gepersonaliseerde kaarten maak ik voor jou op een dubbele kaart van 15 cm x 10 cm en wordt geleverd met enveloppe. Ik maak gebruik van aquarelpapier van goede kwaliteit, zodat het ontwerp goed tot zijn recht komt en je een stevige kaart in handen hebt.

Hoe personaliseer je een kaart?

Personaliseer je eigen kaart door bij de aankoopnotities aan te geven welke tekst, maar bijvoorbeeld ook kleuren of stijl, jij terug wilt zien op de kaart. Ik ga dan voor jou aan de slag.

Je mag ook vrijblijvend mailen naar info@uniqueletteringbyfemke.nl of stuur eens een berichtje op instagram voor meer informatie.

 

Wil je meer inspiratie voor unieke en persoonlijke kaarten? Bekijk hier mijn unieke kaarten collectie. 

Extra informatie

afmetingen

10 cm x 15 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “personaliseer je eigen kaart” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *